28. feb, 2022

Gezellige ochtend 27-02

Op zondag 27 februari zijn een groot aantal BokelBulkes en Bokelkälfkes voor een gezellige ochtend bij elkaar gekomen bij residentie Savenije te Lonneker.

Er werdt uiteraard bijgepraat over de afgelopen periode maar ook dat er nu weer dingen mogelijk zijn.

Voorzitter Remco Meijerink sprak lovende woorden aan allen over deze lastige periode warrbij niets tot weinig kon maar we uiteindelijk wel het aftreden van Graaf Edwin nog hebben kunnen laten plaatsvinden.

Tevens is deze ochtend aangegrepen om een aantal formele plichtplegingen nu maar te laten plaatsvinden zoals de sollicitatie van oud graaf Edwin om toe te mogen treden tot de gravengarde. Na beoordeling van zijn 5 pagina tellende brief werdt hij aangenomen.

Ook het traditionele soepeten wat de zondag na het Tetterfestival allemaal niet is doorgegaan werdt ingevuld met een speciale kom soep voor Edwin.

Een bezoek van de hoogheden van de Veldmuuskes met Graaf Rene en zijn adjudanten Thijn en onze eigen Tom met chauffeuse Renske maakte het feest even compleet bij het ter gehore brengen van hun lied waarbij een polonaise niet achterwege kon blijven.

Al met al was het een ouderwets gezellig samenzijn. In de hoop dat de situatie zo zal blijven en we volgend jaar weer als vanouds carnaval met z'n allen kunnen vieren.

Alaaf.

Deel deze pagina