3. nov, 2022

BokelBulkes - BokelBal 11 november 2022

Elf november, het carnaval staat weer in zijn startblokken en bij de BokelBulkes is 11-11 de tijd voor de interim oudgraven, die zich in het onzekere 2021 beschikbaar hadden gesteld als wisselgraaf, om af te treden en het podium weer vrij te maken voor de start van een nieuw seizoen 2022-2023 en de presentatie van een nieuwe Graaf met adjudanten.

Het is nog even de vraag hoe je een grote groep wisselgraven op een gepaste manier af laat treden maar hier weten de creatieve commissies van de BokelBulkes wel raad mee.

Dit is dan ook het inluid moment en het begin van de feestelijke voorbereidingen voor het komend carnaval waarbij de wagenbouwers en kostuummakers alweer druk in de weer zijn.

Dan volgt er later op de avond de opkomst van de nieuwe Graaf en zijn adjudanten. De onthulling hiervan zal zoals altijd worden verzorgd door de technische commissie.

Tijdens deze avond zullen tevens de aangesloten verenigingen van de Gaffel Aöskes en andere bevriende verenigingen aanwezig zijn.

De muzikale invulling deze avond zal worden verzorgd door ons eigen DJ-team.

Ook zullen de Tukkerbloazers zich presenteren als de nieuwe hofkapel en de nodige vrolijke noten ten gehore brengen.

Als inleiding voor het komend carnavalsseizoen 2022 – 2023 nodigen we dan ook graag iedereen van harte uit op vrijdag 11 november om op deze festiviteit vanaf 20:11 uur live mee te komen maken bij Cafe  / Restaurant – Hoge Boekel, Hoge Boekelerweg 410 7532 RE Enschede.

Hopelijk tot de 11e.

Ga naar www.bokelbulkes.nl voor meer informatie en activiteiten van onze vereniging.