Links & Sponsoren

Benieuwd naar onze sponsoren?
Neem hier een kijkje en scroll dan door deze pagina....

Organisatiestructuur van De Gaffel Aöskes: De Gaffel Aöskes is het overkoepelend orgaan van de Losserse carnavalsverenigingen.

(u wordt doorgelinkt naar de Facebooksite)

Hieronder vindt u de sponsoren die de BokelBulkes een warm hart toedragen via de digitale wereld.

Een huis moet helemaal van en voor de bewoners zijn. En niet andersom. Woongenot. Leefplezier. Voor Wiggers Bouw beslist geen loze kreten.

Een vertrouwd adres voor uw computer!
We helpen u bij verschillende problemen. Kopen, repareren, werken, aansluiten en nog veel meer.

Kwalitatief hypotheekadvies gericht op jouw persoonlijke verhaal
Dat is waar Hypotheek Visie voor staat.
"Je woont toch om te leven!"

“Wat wij voor u kunnen betekenen?”

Bij deWelkoopkun je terecht voor een groot assortiment producten. De slogan van Welkoop zegt het al, ze hebben verstand van tuin en dier.

Onze zaal biedt een mooie ruimte voor het organiseren van partijen.


Je kunt bij ons terecht voor oa:

- Feesten

- Vergaderingen

- Presentaties

- Bruiloften

Welkom bij de Lutscher Alm & De Almhütte


Bijkletsen, iets te vieren, lekker genieten of er gewoon even tussenuit. Al meer dan 22 jaar is de Lutscher Alm in Lonneker een begrip in de regio als het gaat om een ongedwongen en gezellig avondje uit in Oostenrijkse sfeer. Met zijn tweeën, je gezin, familie of een hele groep. Proef de sfeer en bekijk alle mogelijkheden op deze website van de Lutscher Alm en onze Almhütte.


Tot snel!
Team Lutscher Alm

Er zijn twee huizen waar je lekker eet, bij u..én bij ons!!


Een gezellige en sfeervol restaurant in hartje Twente, waar je uitbundig mag genieten van lekker eten en drinken, een gezellig samenzijn met je familie en vrienden of een geweldig feest. En waar je ook voor andere events terecht kunt. Je bent van harte welkom!

Met een uitzonderlijke locatie, prachtige zalen en een rijke geschiedenis is Restaurant Hoge Boekel de plek voor uw bijzondere gelegenheden, of als u op zoek bent naar een restaurant. We bestaan al lange tijd en zijn voortgekomen uit de echte Twentse traditie. Dit betekent dat heerlijk eten hand in hand samen gaan met de zo bekende gemoedelijkheid.

Hoveniersbedrijf Hoek is een betrouwbaar hoveniersbedrijf wat zich vestigt in Enschede.

Hoveniersbedrijf Hoek is opgericht in 2017 sindsdien maken wij van iedere tuin iets bijzonders. Samen met u kijken wij naar wat u mooi vind en het beste bij uw tuin past.

U kunt bij ons terecht voor Aanleg, onderhoud, advies, ontwerpen en bestraten. Samen met u kunnen wij uw tuin maken hoe u dit wilt.

Er mag altijd vrijblijvend contact worden opgenomen.

Neem gerust een kijkje op onze website!