3. nov, 2021

BokelBulkes-Bal 12 november 2021

We hebben er even op moeten wachten en lang niet meer uitbundig carnaval kunnen vieren door de wereldwijde problematiek die iedereen heeft geraakt, waarbij ondertussen wel een persoonlijk record is gebroken met onze langst zittende Graaf, maar op 12 november kent dit record zijn einddatum en zullen uiteindelijk Graaf Edwin en zijn adjudanten Peter en Martijn, hofchauffeur Remon en opperkälfke Iris de bühne vrij moeten maken voor een nieuw seizoen 2021-2022.

Één keer mogen ze zich nog presenteren om vervolgens zich langzaam te ontdoen van alle versierselen en zullen ze worden ontslagen van hun verplichtingen.

Dit is dan ook het inluid moment en het begin van de feestelijke voorbereidingen voor het komend carnaval waarbij de wagenbouwers en kostuummakers alweer druk in de weer zijn.

Dan volgt er later op de avond een opkomst, en dat is er ook eentje welke de boeken in zal gaan als verrassend, uniek en waarbij vergane tijden herrijzen. Een aspect wat het gehele seizoen zal doorlopen voor de BokelBulkes. De onthulling hiervan zal zoals altijd worden verzorgd door de technische commissie.

Tijdens deze avond zullen tevens de aangesloten verenigingen van de Gaffel Aöskes en andere bevriende verenigingen aanwezig zijn.

De muzikale invulling deze avond zal worden verzorgd door ons eigen DJ-team.

Als inleiding voor het komend carnavalsseizoen 2021 – 2022 nodigen we dan ook graag iedereen van harte uit op vrijdag 12 november om op deze festiviteit vanaf 20:11 uur live mee te komen maken bij Hotel – Restaurant Savenije, Dorpsstraat 149-151 te Lonneker.

We hanteren de op dat moment geldende Corona maatregelen van de Rijksoverheid.

Ga naar www.bokelbulkes.nl voor meer informatie en activiteiten van onze vereniging.

Deel deze pagina