13. nov, 2018

BokelBulkes Bal 16 november 2018

De wagenbouwers zijn alweer druk aan het bouwen, de feestelijke voorbereidingen voor het komend carnaval zijn al in volle gang, de nieuwe Graaf staat al te popelen en dus is het tijd voor de huidig zittend Graaf Remco II om afstand te doen. Op 16 november zal hij aftreden om zijn plek af te staan aan de nieuwe Graaf en adjudanten voor het seizoen 2018-2019.

Voor de laatste keer zal Remco samen met zijn adjudanten Bennie en Richard en hofchauffeuse Debbie, onder de muzikale begeleiding van hofkapel Benno & de Muiters, het podium betreden om vervolgens plaats te maken voor de nieuwe Hoogheden. Ook voor opperkälfke Saskia wacht hetzelfde lot.  Zij hebben een geweldig seizoen achter zich waar ze met veel trots op terug kunnen zien.

Ze zullen allen daarom aan het begin van het bal op passende wijze worden ontdaan van hun versierselen behorend bij hun carnavalsjaar. Later op de avond zal met veel tromgeroffel en  creativiteit, onder regie van de technische commissie, met dit jaar het thema “44 jaar BokelBulkes” de nieuwe graaf seizoen 2018-2019 worden gepresenteerd.

Tijdens deze avond zullen tevens andere aangesloten vereniging van de Gaffel Aöskes en andere bevriende verenigingen aanwezig zijn.

De muzikale invulling deze avond zal worden verzorgd door onze vaste DJ’s van MDW Licht & Geluid.

Als inleiding voor het komend carnavalsseizoen 2018 – 2019 nodigen we dan ook graag iedereen van harte uit op vrijdag 16 november om op deze festiviteit vanaf 20:11 uur live mee te komen maken bij Hotel – Restaurant Savenije, Dorpsstraat 149-151 te Lonneker.

Deel deze pagina