23. jan, 2018

Kindercarnaval & Tetterfestival CV de BokelBulkes.

 Op zaterdag 3 februari is het weer zover. Carnaval vieren voor jong en oud.  Aansluitend  op de kindermiddag, waar het kindercarnaval uitbundig wordt gevierd met alle kinderen, vriendjes en bekenden van de BokelBulkes in onze residentie Savenije te Lonneker, Dorpsstraat 149-151. Deze middag zal de kinderen worden vermaakt met onder andere oud Hollandse spelletjes , clown Mikey, een optreden van onze eigen BokelKälfkes en het geluid deze middag is in handen van DJ Wouter.

 Met het licht en geluid in handen van MDW, zal  ’s avonds de zaal weer vollopen voor het Tetterfestival. Aansluitend op de carnavalsmis van de Gaffel Aöskes. Iedere aangesloten vereniging laat zich dan door haar eigen kapel of hofkapel Benno & de Muiters  op een ludieke wijze de zaal in trekken. De vereniging die hiervoor het meest briljante heeft bedacht ontvangt uit handen van een deskundige jury, hiervoor de welbegeerde BokelBulkes wisseltrofee . De trofeeën zij nu nog in handen van  de JKL en Duvels geweld,  maar of ze hem nog een jaar op de schoorsteenmantel mogen laten staan zal nog moeten worden waargemaakt. Uiteraard zullen alle hoogheden in de gelegenheid worden gesteld om de zelf gecomponeerde liederen ten gehore te brengen.

 Op beide momenten van de dag zal de aftrap uiteraard worden gedaan door Graaf Remco II en zijn adjudanten Bennie en Richard samen met hofchauffeuse Debbie.

Rond 21.00 uur zal ook het 3e Opperkälfke aan het publiek worden gepresenteerd en worden toegevoegd aan het trio. 

Tevens zal de best verklede man, vrouw en groep verkozen worden en in de prijzen vallen.

 De kindermiddag begint om 13:30 uur en een entreekaartje kost € 5,00. Dit is inclusief drinken, snoep, broodje knak en een leuk presentje en duurt tot 16:30 uur. Tip! Ook leuk voor een kinderfeestje.

De officiële aftrap van het Tetterfestival is om 20:30 uur, entree € 5,00 aan de deur.

Info en kaarten zijn ook vooraf te verkrijgen  via Richard Snijders, penningmeester@bokelbulkes.nl of op de dag zelf bij de ingang van het zalencentrum Savenije te Lonneker bij aanvang.

Meer info over activiteiten of onze vereniging is te vinden op www.bokelbulkes.nl

Graag tot ziens.

Deel deze pagina