29. jan, 2016

Kindercarnaval & Tetterfestival BokelBulkes.

 Op zaterdag 30 januari is het weer zover. Carnaval vieren voor jong en oud.  Nadat ‘smiddags het kindercarnaval uitbundig wordt gevierd met alle kinderen, vriendjes en bekenden van de BokelBulkes in residentie Savenije te Lonneker, Dorpsstraat 149-151, met als gast de muzikale clown GiGi, maar ook een optreden van de junioren van de Martini Wichter en van de BokelKälfkes staan op het programma.

Met het licht en geluid in handen van MDW, zal  ’s avonds de zaal weer vollopen, aansluitend op de carnavalsmis van de Gaffel Aöskes, voor het Tetterfestival. Iedere aangesloten vereniging laat zich dan door haar eigen kapel of hofkapel Benno & de Muiters  op een ludieke wijze de zaal in trekken. De vereniging die hiervoor het meest briljante heeft bedacht ontvangt uit handen van een deskundige jury, hiervoor de welbegeerde BokelBulkes wisseltrofee . De trofeeën zij nu nog in handen van  CV de Veldmuuskes uit Overdinkel en Duvels Geweld uit de Lutte  maar of ze hem nog een jaar mogen beheren zal nog moeten worden waargemaakt. Uiteraard zullen de eigen hoogheden liederen ook nog ten gehore worden gebracht. Op beide momenten van de dag zal de aftrap uiteraard worden gedaan door Graaf Jasper en zijn adjudanten Nick en Tom met hofchauffeuse Suzanne.

Tevens zal de best verklede man, vrouw en groep verkozen worden en in de prijzen vallen.

De kindermiddag begint om 13:30 uur en een entreekaartje kost € 7,50 incl patat en drinken en duurt tot 16:30 uur. Tip! Ook leuk voor een kinderfeestje.

De officiële aftrap van het Tetterfestival is om 20:30 uur, entree € 5,00.

Info en kaarten zijn te verkrijgen via Richard Snijders, penningmeester@bokelbulkes.nl of op de dag zelf bij de ingang van het zalencentrum Savenije te Lonneker bij aanvang.

Meer info over onze vereniging is te vinden op www.bokelbulkes.nl

Graag tot ziens.

Deel deze pagina