12. nov, 2015

Bokelbal, BokelBulkes 13 november

Hoewel de wagenbouwers al lang weer zijn gestart met het optuigen van de praalwagen, en zijn de voorbereidingen voor het komend carnaval al in volle gang, officieel is 11 november nog altijd de start van het carnaval.

Om dit kracht bij te zetten en iedereen weer het carnavalsgevoel te laten beleven zal bij de Bokel Bulkes tijdens het Bokelbal de wisseling van de wacht worden gepresenteerd.

Voor de laatste keer zal Graaf Elroy 1 samen met zijn adjudanten Gerald en Remco en hofchauffeur Stan, onder muzikale begeleiding van hofkapel Benno & de Muiters, het podium betreden om vervolgens plaats te moeten maken voor de nieuwe Graaf en zijn gevolg.

Het huidig regerend trio zal daarom aan het begin van de grote avond op passende wijze worden ontdaan van hun symbolen behorend bij hun carnavalsjaar. Later op de avond zal met veel tromgeroffel en met veel creativiteit, onder regie van de technische commissie, met als thema “Bokelbulke zoekt Bokelbulke” de nieuwe graaf worden gepresenteerd. Tijdens deze avond zullen onder andere de aangesloten vereniging van de Gaffel Aöskes en andere bevriende verenigingen acte de presence geven.

Als inleiding voor het komend carnavalsseizoen 2015 – 2016 nodigen we dan ook graag iedereen uit op vrijdag 13 november om op deze festiviteit vanaf 20:11 uur live mee te komen maken bij Hotel – Restaurant Savenije, Dorpsstraat 149-151 te Lonneker.

Ga naar www.bokelbulkes.nl voor meer informatie en activiteiten van onze vereniging.

Deel deze pagina