8. feb, 2015

Uitslag Tetterfestival BokelBulkes.

Ondanks het feit dat wij als vereniging hebben moeten uitwijken naar onze tijdelijke buiten residentie, Savenije te Lonneker,en waar we zeer hartelijk ontvangen zijn, kunnen we zeer positief terug kunnen kijken naar een traditioneel goed bezochte Tetterfestival van Carnavals vereniging de BokelBulkes. Op deze avond wisten de Veldmuuskes uit Overdinkel met hun act, met zeg maar gebaseerd op een zéér actueel onderwerp, de originaliteitprijs in de wacht te slepen. Bij de kapellen wist Duvels Geweld uit de Lutte met hun optreden de jury te overtuigen dat zij in staat waren de hele zaal met de beentjes van de vloer te krijgen.

Beide verenigingen gingen dan ook naar huis met de welverdienden wisselbokaal, welke een jaar lang in hun thuisbasis zal staan te pronken.

Ook dit jaar waren alle bevriende verenigingen weer van de partij om hier hun beste beentje voor te zetten en te strijden om de welbegeerde bokaal. Voor de verenigingen zonder kapel stond uiteraard de eigen hofkapel Benno & de Muiters paraat om hun bijdrage te leveren voor de act.

De BokelBulkes kijken dan ook samen met zaal Sanevije terug op een geslaagde dag, die zoals altijd begon met de carnavalsmiddag voor de kinderen met aansluitend het Tetterfestival. Het licht en geluid was weer in handen van MDW licht & geluid.

Met nog één week te gaan is de vereniging helemaal klaar voor het komend  carnavalsweekend.

Deel deze pagina