15. nov, 2014

Opkomst Graaf Elroy 1 bij de BokelBulkes.

Op vrijdag 14 november heeft  carnavals vereniging De BokelBulkes met een goed gevulde feestzaal,

bij Partycentrum Drost te Overdinkel, afscheid genomen van  oud Graaf Richard 1. Hij maakte plaats voor Graaf Elroy 1. Hij kwam op een sensationele manier ten tonele, waarvoor ook dit jaar de technische commissie weer haar uiterste best had gedaan. Zij presenteerden namelijk “The Voice Of Holland”. In samenwerking met de Bokelkälfkes en de dames van het kindercarnaval wisten ze een show neer te zetten, die zeker niet onder deed aan het gelijknamige tv programma, en met artiesten waar we misschien nog wel eens van zullen horen.

Omdat Graaf Elroy 1 het niet alleen kan heeft hij zijn adjudanten gepresenteerd. Gerald (Nijland) & Remco (Meijerink). Zij zullen met zijn allen de vereniging dit jaar vertegenwoordigen en voor gaan bij alle activiteiten.

Graaf Elroy (Maat) is 45 jaar, getrouwd met Jolanda en vader van 2 kinderen.  

Hij is al jaren lid van de BokelBulkes en actief lid bij de activiteitencommissie van de Gaffel Aöskes.

In het dagelijks leven werkt hij als storingsmonteur bij de toetjes- en heks’nkaasfabriek van de Zuivelhoeve. Verder draait hij graag een plaatje op menig carnavalsfeest en is fanatiek tennisser bij TVD Denekamp.

Remco Meijerink is 23 jaar, fanatiek lid en wagenbouwer van de Bokelkälfkes.

In het dagelijks leven is hij kraanmachinist bij Vossenbeld cc techniek te Oldenzaal.

Gerald Nijland is 29 jaar, heeft een relatie met Kirsty.

Hij is al jaren fanatiek lid bij zowel de BokelBulkes als de Bokelkälfkes. Oud graaf van de BokelBulkes, actief klootschieter bij Java en lid van schuttersvereniging St Marten te Losser.

In het dagelijks leven is hij schilder bij schildersbedrijf Geelen in Deurningen.  

Het trio heeft de privilege zich dit seizoen rond te laten rijden door een hofchauffeur en wel door Stan (Schuurs). Hij is 23 jaar en ook lid van de Bokelkälfkes.

In het dagelijks leven is hij badmeester bij de Enschedese zwembaden en dansleraar bij Body Home te Losser.  

Het motto voor dit jaar luid: “weer of gin weer, t’ is altied dörstig weer”. Nadat het gravenlied ten gehore werd gebracht werd onder het geluid van hofkapel Benno & de Muiters de polonaise ingezet en kan ook voor De BokelBulkes met haar nieuwe hoogheden het nieuwe seizoen beginnen.

Benieuwd naar onze activiteiten? Ga dan naar www.BokelBulkes.nl.

Deel deze pagina