13. nov, 2014

Bokelbal 14 november Drost Overdinkel

Ook al zijn de wagenbouwers al lang weer begonnen met het optuigen van de praalwagen, en zijn de voorbereidingen in volle gang, officieel is 11 november nog altijd de start van het carnaval.

Om dit kracht bij te zetten en iedereen weer het carnavalsgevoel te laten beleven zal bij de Bokel Bulkes tijdens het Bokelbal de wisseling van de wacht worden gepresenteerd.

Voor de laatste keer, zal onder begeleiding van hofkapel Benno & de Muiters, Graaf Richard de 1e samen met zijn adjudanten Ron & Ron en hofchauffeur Martijn, plaats moeten maken voor het nieuwe Graaf en zijn gevolg.

Het huidig regerend trio zal daarom aan het begin van de grote avond op passende wijze worden ontdaan van hun symbolen horend bij hun carnavalsjaar. Later op de avond zal met veel tromgeroffel en met veel creativiteit van de technische commissie de nieuwe graaf worden gepresenteerd. Tijdens deze avond zullen onder andere de aangesloten vereniging van de Gaffel Aöskes en andere bevriende verenigingen acte de presence geven.

Als inleiding voor het komend carnavalsseizoen 2014 – 2015 nodigen we dan ook graag iedereen uit op vrijdag 14 november om op deze festiviteit vanaf 20:11 uur bij Partycentrum Drost in Overdinkel dit live mee te komen maken.

Deel deze pagina