10. nov, 2014

De BokelBulkes maken kennis met...

Op zondag 9 november hebben de leden van carnavals vereniging de BokelBulkes op het Hoge Boekel, vooruitlopend op de komende carnavalsperiode, kennis gemaakt met de nieuwe uitbaters van residentie het “Hoge Boekel”, beter bekend als ‘de Snippert’. 
Om dit heugelijke feit kracht bij te zetten werd ook het residentie bord, met aanwezigheid van een groot aantal Bulkes en Kälfkes,  onder de muzikale klanken van hofkapel Benno & de Muiters opnieuw onthuld. 
Met de woorden van voorzitter Martijn Heurman van de BokelBulkes tot de voorgangers van het bedrijf, werden zij in de bloemetjes gezet en bedankt voor een jaren lange samenwerking. 
Hij gaf tevens aan dat na een aantal goede gesprekken te hebben gehad met de opvolgers voor ons allen, ook voor nu, een mooie en gezonde toekomst in het verschiet ligt en dat ze uitzien naar de periode die komen gaat. 
Op 14 november zal voor de BokelBulkes het nieuwe seizoen ook weer officieel van start gaan met het Bokelbal waarbij de nieuwe Graaf 2014-2015 wordt gepresenteerd. En zal de residentie weer opnieuw in gebruik worden genomen.

Deel deze pagina