6. feb, 2020

Kindercarnaval & Tetterfestival CV de BokelBulkes.

 Op zaterdag 15 februari is het weer zover. Carnaval vieren voor jong en oud.  Aansluitend  op de kindermiddag, waar het kindercarnaval uitbundig wordt gevierd met alle kinderen, vriendjes en bekenden van de BokelBulkes in residentie Savenije te Lonneker, Dorpsstraat 149-151. Deze middag zullen de kinderen worden vermaakt door een echte goochelaar Knapi , een verrassing optreden van de dames Kindercarnaval en het geluid deze middag is in handen van de DJ’s Wouter en Mathijs. Ook word het best verklede meisje en jongen van deze middag gekozen, dus haal het beste uit de kast….

 Met het licht en geluid in handen van MDW, zal  ’s avonds de zaal weer vollopen voor het Tetterfestival. Aansluitend op de carnavalsmis van de Gaffel Aöskes.

Iedere aangesloten vereniging laat zich dan door haar eigen kapel of hofkapel Benno & de Muiters  op een ludieke wijze de zaal in trekken. De vereniging die hiervoor het meest briljante heeft bedacht ontvangt uit handen van een deskundige jury, hiervoor de welbegeerde BokelBulkes wisseltrofee . De trofeeën zij nu nog in handen van  de JKL en de Anklojers,  maar of ze hem nog een jaar op de schoorsteenmantel mogen laten staan zal nog moeten worden waargemaakt. Uiteraard zullen alle hoogheden in de gelegenheid worden gesteld om de zelf gecomponeerde liederen ten gehore te brengen.

 Op beide momenten van de dag zal de aftrap uiteraard worden gedaan door Graaf Edwin II en zijn adjudanten Peter en Martijn samen met hofchauffeur Remon.

Rond 21.00 uur zal ook het 5e Opperkälfke aan het publiek worden gepresenteerd en worden toegevoegd aan het trio. 

Ook zal de best verklede man, vrouw en groep verkozen worden en in de prijzen vallen.

 De kindermiddag begint om 14:00 uur en een entreekaartje kost € 5,00. Dit is inclusief drinken, snoep, patatje en een leuk presentje en duurt tot 16:30 uur.

Tip! Ook leuk voor een kinderfeestje.

De officiële aftrap van het Tetterfestival is om 20:30 uur, entree € 5,00 aan de deur.

Info en kaarten zijn ook vooraf te verkrijgen  via Richard Snijders, penningmeester@bokelbulkes.nl of op de dag zelf bij de ingang van het zalencentrum Savenije te Lonneker bij aanvang.

Meer info over activiteiten of onze vereniging is te vinden op www.bokelbulkes.nl

Graag tot ziens.

Deel deze pagina