14. nov, 2015

Opkomst graaf JASPER 1 bij de BokelBulkes.

Op vrijdag 13 november heeft, in residentie Hotel – Restaurant Savenije te Lonneker, carnavals vereniging De BokelBulkes met een goed gevulde feestzaal afscheid genomen van  oud Graaf Elroy 1. Hij maakte plaats voor Graaf Jasper (Kloosterman). Hij kwam op een spectaculaire manier ten tonele, waarvoor ook dit jaar de technische commissie weer haar uiterste best had gedaan. Zij presenteerden namelijk als thema “Bokelbulke zoekt Bokelbulke”. In samenwerking met de dames van het kindercarnaval en de Kälfkes wisten ze een show neer te zetten, die zeker niet onder deed aan het vergelijkbare tv programma K3 zoekt K3.

 Omdat Graaf Jasper het niet alleen kan heeft hij zijn adjudanten gepresenteerd. Tom (ten Vergert) & Nick (Elferink). Zij zullen met zijn allen de vereniging dit jaar vertegenwoordigen en voor gaan bij alle activiteiten.

Het trio heeft de privilege zich dit seizoen rond te laten rijden door een hofchauffeuse en wel door Suzanne (Vaneker).

Graaf Jasper is 24 jaar jong en in het dagelijks leven hovenier / grondwerker. Hij blaast zo nu en dan op zijn midwinterhoorn en carnaval is zijn passie. En hiervoor laat hij het sporten graag links liggen. In dit jaar staat zijn vriendin Maudy hem ter zijnde.

Adjudant Tom is vrijgezel en 19 jaar. Hij werkt thuis op de boerderij van zijn ouders en gaat daarnaast nog naar school. Hij doet aan klootschieten en voetbalt en tennis hier en daar maar ook hij is er altijd tijdens de trekkertrek.

Adjudant Nick (alias: iPad booertje) is 25 jaar en werkt thuis bij zijn ouders op het melkvee bedrijf maar helpt ook 2 dagen per week andere veehouders. Hij fiets graag op zijn mountainbike door de natuur en doet aan volleybal.

Hofchauffeuse Suzanne is 24 en studeert sociaal juridische dienstverlening. Ze doet graag leuke dingen met familie en vrienden en is zeer sportief en loopt hard.

De gemeenschappelijke interesse van hen allen is de passie voor carnaval en het bouwen aan de carnavalswagen.

Het motto voor dit jaar luid: “Met disse Kälfkes an’t roer, goat wie met de Bulkes on tour!”.

Nadat het gravenlied ten gehore werd gebracht werd onder het geluid van hofkapel Benno & de Muiters de polonaise ingezet en kan ook voor De BokelBulkes met haar nieuwe hoogheden het nieuwe seizoen beginnen.

Benieuwd naar onze activiteiten? Ga dan naar www.bokelbulkes.nl

Deel deze pagina