21. feb, 2014

Kindercarnaval en Tetterfestival Bokelbulkes.

Op zaterdag 22 februari  is het weer zover. Een dag voor jong en oud, met  ‘s middags het kindercarnaval dat uitbundig zal worden gevierd met alle kinderen, vriendjes en bekenden van de Bokelbulkes in residentie Hoge Boekel. Dit jaar met muziekclown Gigi en licht en geluid van MDW. En ’s avonds stroomt de zaal, na de carnavalsmis, vol voor het Tetterfestival. Iedere vereniging laat zich door haar eigen kapel of hofkapel Benno & de Muiters  op een ludieke wijze de zaal in trekken. Door een vakkundige jury worden de verenigingen beoordeeld en welke hiervoor het meest briljant en uitgedoste binnenkomst hebben bedacht ontvangt hiervoor de welbegeerde Bokelbulkes wisselbokaal. Deze bokalen zijn nu nog in handen van de Anklojers en de JKL, maar of ze hem nog een jaar mogen beheren zal nog moeten worden waargemaakt. Op beide momenten van de dag zal de aftrap uiteraard worden gedaan door Graaf Richard I en zijn adjudanten Ron & Ron met hofchauffeur Martijn .

De kindermiddag begint om 14:00 uur en een entreekaartje kost € 7,50 incl patat en drinken. Dus ook zeer geschikt voor het houden van een kinderfeestje.

De officiële aftrap van het Tetterfestival is om 20:30uur, entree € 5,00.

Info en kaarten zijn te verkrijgen via Paul Hal, paulhal@bokelbulkes.nl of op de dag zelf bij de ingang van het zalencentrum bij aanvang.

Deel deze pagina