16. nov, 2013

Opkomst Graaf Richard bij de BokelBulkes.

Op vrijdag 15 november heeft in haar eigen residentie De Snippert, van carnavals vereniging De BokelBulkes, voor een volle zaal oud Graaf Laurens plaats gemaakt voor Graaf Richard Snijders. Samen met zijn adjudanten Ron (Rademaker) & Ron (van der Kroon) kwamen ze op spectaculaire wijze ten tonele. De technische commissie had hiervoor de complete cast van de familie Flodder gestrikt en kwam Graaf Richard uit de voordeur van een replica van de villa op Zonnedael gezet.

De grootste hobby van Richard is vakantie vieren in Spanje met zijn vrouw en kinderen, maar de  carnaval gaat hem ook niet mis. Zo versterkte hij deze band door sinds een jaar ook deel uit te maken van het bestuur. Adjudant Ron is altijd druk in de weer bij de wagenbouw en loopt mee in de optochten, de andere Ron werd door zijn schoonvader bij de carnaval gehaald en loopt ook al een paar jaartjes mee in de optochten. Het opvallende van het trio is dat ze alle drie in dezelfde straat wonen.

Ook dit trio heeft de privilege zich dit seizoen rond te laten rijden door een hofchauffeur en wel door Martijn (Dragstra). Het motto luid dit jaar “Wij doen’t anders”. En dat zal zich de komende maanden zeker gaan uitwijzen.

Deel deze pagina